Weedseeker is een merk van
Weedseeker

Controller

Een Controller paneel kan maximaal zestien WeedSeeker®sensors bedienen (acht aan beide kanten). De Controller wordt zodanig naast de bestuurder gemonteerd dat hij makkelijk te bedienen is en toch een veilige bediening waarborgt.

Een snelheidsschakelaar zorgt ervoor dat de sensoren zich aanpassen aan de snelheid van het voertuig. Voor een juiste timing voor het bespuiten kunnen snelheden tussen de 4,8 en 16 km per uur worden ingesteld. Optioneel kan er  een radar opgebouwd worden om zo variabel van 4 t/m 16 km/uur te kunnen werken, deze radar overruled de schakelaar.

Tot slot heeft de controller een speciale schakelaar om de basiskleur van de grond te ijken. Terwijl de spuitmachine over het land rijdt, vergelijkt elke WeedSeeker®eenheid het reflectiesignaal met de basiswaarde. Wanneer een ‘object’ een grotere bladgroenreflectie afgeeft, is dat voor de eenheid het signaal om te spuiten.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!